Ana Sayfa
21 Haziran 2018 ( 1812 izlenme )

Yıldırım konuştu... AKIL MANTIK İZAN... ALAYI ŞAŞTI!..

Başbakan Binali Yıldırım, Millet İttifakı'nı kast ederek "Bu ittifakın dört resmi ortağı var, bir tane de gizli ortağı var. Gizli ortak HDP'dir, PKK'dır" ifadesini kullandı.


CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştiren Yıldırım, "Hiçbir eseri yok, hoş konuşuyor ama boş konuşuyor." dedi. Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“İNCE’Yİ ELEYİP ERDOĞAN’I SEÇİN”


“İki gün var. İkinci bayramı yapmaya iki gün kaldı. Yıkım ekibine gereken cevabı verecek misiniz? İnce eleyip sık dokuyup İnce'yi eleyip Erdoğan'ı seçecek misiniz? Piyasada adaylar var dolanıyorlar. Bol bol konuşuyorlar, vaatte bulunuyorlar. Ortak bir noktaları var. Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim de ne olursa olsun. Buna güçleri yeter mi? Bazı dost bildiğimiz ülkeler de aynı şeyi söylüyor. Türkiye bizim için önemli de Tayyip Erdoğan olmasın. Bu millet senden mi emir alacak?”

“BÖLÜNMÜŞ YOL YAPTIK”

“Hiçbir eserin yok, hoş konuşuyor ama boş konuşuyor. Adama sorarlar kardeşim. Bu ülkede 15 yılda Türkiye'yi 3 kat büyüten iktidar kim? 1245 yeni hastane yapan kim? 20 bin km bölünmüş yol yapan kim? Ben burada bırakayım gerisini Muharrem İnce saysın. Üç gün boyunca saya saya bitiremez. O ancak polis memuruna küfür saymakla vaktini geçirsin. Başka bir iş bilmez bunlar. “

“BUNLAR HDP İLE PKK İLE ORTAK”

“Adaylığı belli olur olmaz nefes nefese Edirne'ye gitti. Millet de zannetti ki Selimiye'yi ziyaret edecek. Bir de baktık ki zindanda arkadaşıyla buluştu, Selahattin Demirtaş'la bir araya geldi. Bu ittifakın dört resmi ortağı var, bir de gizli ortağı var. Gizli ortak HDP'dir, PKK'dır. Herkes aklını başına toplasın”.

Kaynak: sputnik news

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SARIZEYBEK MEDYA

Güncel Haber www.sarizeybekhaber.com.tr
Güncel Araştırma www.bilgeturkstrateji.com
Video Haber www.bilgeturktv.com
Özel Haber www.e-sarizeybek.com
KİTAP www.sarizeybekhaber.com.tr
ÖZGEÇMİŞİ